maandag 31 januari 2011

Stempel kit voor labels

Afgelopen week kocht ik hier in de Aldi in Ronda (Spanje) een Stempel kit, om zelf mijn labels te kunnen maken. Ik wil namelijk mijn eigen stoffen labels maken zodat ik deze op al mijn eigen maakseltjes kan naaien. Eerder deze week las ik een tutorial hierover om met freezer papier een stuk stof op een blad papier te kleven, je ontwerp op de computer te maken en dan door de inkjet printer te laten gaan. Maar onze printer is nogal eigenzinnig en stof door zijn tere lijfje laten gaan, ho maar. Dus er zat niks anders op dan iets anders te bedenken.


De letters heb ik dus al "Handmade by Trudis Creations", ik wou de www. en de .com er niet bijzetten want dat stond niet mooi. Nu nog wat stempels maken uit kurk en gommetjes en ik kan mijn stoffen label maken. Dit wordt een werkje voor deze week en hopelijk aan het einde van de volgende week heb ik alles klaar.


Aan allen een creatieve week toegewenst!
Groetjes van Tante Tuut


Ps : Zien jullie de temperaturen ook dalen? Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, het gaat vriezen!!!!!! 

6 opmerkingen:

Helmi zei

Hoi Trudis,
Succes met het maken van je labels!
grt, Helmi

Cash en Els zei

In Nederland is het al een paar dagen koud, rond het vriespunt overdag. Gister was er nog een zonnetje bij, vandaag helaas niet meer.
Leuk om zelf je labels te maken.

Groetjes, Els

kathleen zei

Hey Truusje, je creativiteit is blijkbaar eindeloos! Ik zag al fantastische dingen op je site. Proficiat!

Saartje Kraal zei

Leuk werkje! Hier is het b-e-r-e-koud!!!
Groetjes, Saartje

cri-cri zei

succes met je labels!! en voor mij mag het ook weer wat warmer hoor !!

zsazsazsu zei

eent tijdje geleden waren die stempels in den aldi... wou er mij zeker een aanschaffen maar genen tijd gehad. Ik vind je resultaat zeer tof ! Het geeft toch een 'eigen stempel hé aan je werk :-)