dinsdag 1 februari 2011

Een tipje van de sluier voor mijn "Valentijn" - Give Away -

Afgelopen weekend heb ik heel wat afgehaakt want ik wil een Valentijn - Give Away - weggeven. Wat het gaat worden zeg ik nog niet, alleen er komt ook nog stof aan te pas. Wel alvast wat fotokes. Eind deze week, wanneer de Valentijn - Give Away - af is, zet ik hem op mijn blogje zodat jullie er zich volop kunnen op inschrijven.


Het vilten is een beetje op de achtergrond geschoven wegens te koud, ik krijg het niet warm in mijn atelier wanneer de temperaturen onder de 10 graden gaan. Hier in Zuid-Spanje hebben de meeste oude huizen geen verwarming, dus wij ook niet. We behelpen ons met verplaatsbare (op wieltjes) gaskacheltjes, braseros (zo'n soort ufo dat je onder de tafel schuift, lang tafelkleed, beentjes eronder, heerlijk warm) en een warmeluchtblazer in de badkamer. We dragen ook nog lekkere wollen kledij (zo'n laag of drie :-)) en vergeten ieder jaar hoe koud het hier in de bergen in de winter kan zijn, maar ja wie denkt daar nu aan in augustus wanneer het 40º C is. Of zijn we al zodanig verwend door die warme zomers?

Tijd voor een flinke wandeling met de hond als opwarmertje.
Tot morgen met nieuwe muziek!
Tante Tuut

9 opmerkingen:

Cash en Els zei

Spannend, de kleurtjes vind ik al prachtig.

Wat een temp verschil bij jou zeg, dan valt het helemaal zo tegen als het koud is.

Groetjes, Els

ABACAXI and HORTELÂ zei

O ja, 10 graden en geen verwarming is een doffe ellende! Je wordt niet warm dan he... heb jaren in Brazilië gewoond en daar was het 's winters hetzelfde: tussen de 5 en 25 graden, maar geen verwarming dus binenn net zo koud als buiten!
Nu kan ik m'n geluk niet op met weer centrale verwarming, die hier dan ook op volle toeren draait ;-)
Leuk zo'n Valentijn give-away, ben erg benieuwd!
Bisous uit Versailles,
Chantal

cri-cri zei

heerlijk die give away...ik waag zeker een kansje !... en stuur je wat kachelwarmte...die moet hier op volle toeren draaien horen...oude huizen zijn niet je dat qua temperatuur ;-)

Patty Biermans zei

Leuk,doe graag mee met je give away!!! De foto's zien er al heel erg leuk uit dus ik ben benieuwd wat het wordt.
Ik stuur je vanuit het koude nederland in ieder geval wat gloeiend hete groeten en knuffels toe zodat je je daaraan een beetje kunt warmen. Knufzz.....Peebee

rozemie zei

o wat spannend... ik ben benieuwd wat het wordt. De kleur is alvast prachtig. Wel, ik wist niet dat het in zuid-Spanje zo koud kon worden ! Maar dat geeft je een excuus om al die lekker warme sjaals en dikke truien en plaids te gebruiken hoor. Liefs uit een (bijna) even koud België.

Shanti zei

Ziet er spannend uit, vooral die hartjes vind ik zo lief :-)
Jammer, dat het zo koud is, is een houtkachel niet wat....is natuurlijk ook wel duur moet je aanschaffen etc Ach alles heeft zijn charme geniet van het zomer weer des te meer. Doei..fijne avond groetjes uit ook het koude noorden, maar wel met centraleverwarming :-)

Hilde zei

yep, wat goede dansmuziek kan ons opwarmen hé! want onderwijl is het hier ook lekker aan het vriezen! gelukkig hebben wij hier in België wél verwarming, én die draait nu op volle toeren!!! Wij hebben ons vorige zondag (-5°C) proberen warm te stappen, en dat is ook gelukt: http://doorhetoogvan.blogspot.com/2011/01/cotthem-wandelroute.html, deze link is voor wie me nog niet kent, hahaha;))))! Opgewarmde groetjes, hilde

vilterietje zei

ik ga zeker meedoen, want peebees dochter heeft gisteren een kleurenanalyse voor mij gedaan en het blijkt dat grijs mij heel goed staat. tot morgen:0)

Michaja zei

Die tafel kan ik me nog herinneren! Mijn Spaanse vriendin had er eentje mee genomen naar Nederland. En dan zaten we er wel eens met zijn allemaal omheen met heerlijke warme beentjes. En dat gewoon in een goed verwarmd Holland huis :)
Kan me voorstellen dat het goed koud is als je geen verwarming hebt!
Ben benieuwd naar je give-away!
Fijne dag
Bisous Michaja