dinsdag 31 januari 2012

Sneeuw op de Sierra Nevada!

Sierra Nevada
Na een grieperige week hebben we gisteren genoten van een strandwandeling in Malaga (zuid-spanje). In de verte konden we de Sierra Nevada van Granada zien, die behoorlijk besneeuwd was! Dus het ski-seizoen zal dus toch nog van start kunnen gaan. Ik wist trouwens niet dat je de Sierra Nevada vanaf de kust in Malaga zo goed kon zien.

Daar het vliegveld niet ver van de kust van Malaga is verwijderd konden we ook de vakantiegangers verwelkomen die boven ons hoofd een duikvlucht naar de aeropuerto namen. Leuk was dat en het stoorde geenszins dat de vliegtuigen zo laag boven je hoofd komen te hangen. Het geluid van de zee maakt immers veel goed!

Na onze wandeling zijn we naar onze Reiki bijeenkomst geweest en toen we terug huiswaarts keerden waren we terug opgeladen met vernieuwde energie! We hebben die nacht heerlijk geslapen! Wat is het goed om toch af en toe jezelf eens heerlijk te verwennen hé!

Geniet van jullie week!
Tante Tuut

3 opmerkingen:

vilterietje zei

zon, zee, sneeuw, reiki, wat wil je nog meer?
genieten maar!!!!!:)

zsazsazsu zei

wat een heerlijk leventje daar ! Geniet er maar met volle teugen van !

Gonny zei

Het is dus niet alleen hier dat er verkoudheid/griep heerst. Fijn dat je weer kunt genieten. Het is wat Riet schrijft/zegt wat wil je nog meer als ik die strakblauwe lucht op de foto's zie:-)