maandag 9 januari 2012

We vliegen er weer in na de vakantie!

Na 2 weekjes vakantie, vliegen we er terug in. Ik hoop dat jullie allemaal een fantastische jaarwisseling hebben gehad en dit jaar 2012 voor iedereen positief mag zijn. Met temperaturen van 20 graden (overdag) en meer hebben we veel gewandeld en vrienden bezocht.

Toen we heel vroeg in de morgen vertrokken naar El Torcal hebben we de typische koeien gezien die daar hun stekje hebben en bij valavond kwam er een kudde berggeiten voorbijgetrokken. Het was ongelooflijk om die geiten op zo een dunne richeltjes te zien lopen.

Ons dochter heeft het tijdens de vakantie heel druk gehad want die had bijna alle dagen repetitie met haar punk band "Dekadenzia Sozial". Afgelopen week hebben ze dan hun eerste optreden gedaan samen met nog 9 andere lokale bands voor het goede doel op "MolleteRock".


En gisteren hebben we dan de vakantie afgesloten bij vrienden thuis in Coin op de campo. Vrolijk gezelschap, overheerlijke paella, mooie omgeving, de zon was volop aanwezig...wat moet je nog meer hebben om te genieten.

Dit jaar wordt een heel druk jaar voor ons want we zijn terug aan het studeren en dit zullen we moeten zien in te lassen bij onze andere werkzaamheden. Ik zal dikwijls eens iets door de vingers moeten zien denk ik en veel bloggen zal er ook niet meer in zitten want ik wil nog tijd overhouden voor te spinnen. Toch wil ik proberen om 1 a 2 keer per week mijn gedachtenkronkels neer te pennen.

Verder wens ik jullie een fantastische week toe met veel zonneschijn!

7 opmerkingen:

Hilde zei

Amaai, er staan weer veel nieuwe plannen op stapel voor tante Tuut!!! En wat ziet die paella er heerlijk uit.
Nou zeg, die dochter van jou en haar band.... ze gaan er hevig tegenaan! Jullie zullen wel fier op haar zijn!
Ik wens je veel succes met al jouw plannen! Hasta la vista!

vilterietje zei

toffe band van je dochter!!!!
veel succes met alle plannen voor 2012 en dat het jaar jullie mag brengen wat je ervan verwacht:)

petronille zei

Heel veel succes in het nieuwe jaar. Een studie is altijd leuk, en ja, dat kost tijd. Veel plezier met je bezigheden. Ik lees je graag.

vicarno's mama zei

Wow, een heel verhaal schreef je neer, het begin van een druk en vrolijk jaar geloof ik!!!

Patty Biermans zei

Cool om je dochter zo in de band te zien!! Veel plezier met alle plannen die jullie hebben en ik kijk uit naar je blogverhalen! knufzz...peebee

zsazsazsu zei

the voice of spain !!!!

Saartje Kraal zei

Fijn 2012 gewenst! En... Welcome back! ;-)
Groetje van Saartje