maandag 12 maart 2012

Ik ben helemaal de kluts kwijt!

Mijn Macbookje
Ik loop er maar wat onbehagen bij. Afgelopen donderdag heeft mijn Macbook de geest gegeven, ik was er helemaal ondersteboven van. Nu werk ik momenteel op het netbookje van mijn dochter, maar ach, wat mis ik mijn macje! Ineens ben je afgesneden van de rest van de wereld, nooit gedacht dat me dat iets zou doen. Ik steek hem stiekem iedere dag eens in het stopcontact om te zien of er enig teken van leven te vernemen is, maar helaas het oude baasje heeft geen zin meer.

Wat kunnen we hier nu aan doen?
Mijn man heeft het internet (met zijn computer) al afgestruind om te kijken wat het probleem zou kunnen zijn. Nu zit er in iedere computer een batterijtje in gebouwd en dat batterijtje zou wel eens afgelopen kunnen zijn, dus gaan we dit piepkleine ding, die zo goed verborgen zit, vervangen. Gelukkig kan je goede tutorials vinden op het net die precies uitleggen hoe je dit moet gaan doen.

Ook heb ik al gedacht aan een Chrome book, zodat ik alleen nog clouth computing kan doen of ik installeer linux op een tweedehands computer. Ik wil in geen geval met windows gaan werken want daar krijg ik de kriebels van. Heeft iemand van jullie ervaring met één van deze twee systemen? Ik zou heel graag jullie advies horen!

Dank bij voorbaat!

Tante Tuut

6 opmerkingen:

Patty Biermans zei

Helaas kan ik je niet helpen maar ik weet zeker dat er iemand is die je kan helpen, dus heel veel succes. knufzz....peebee

vilterietje zei

veel sterkte!:))))))

sillie zei

ik heb geen idee, maar zonder lijkt me erg ehmmm wennen ;-)
hopelijk word je probleem snel opgelost..

Hilde zei

spijtig kan ook ik je geen raad geven.

Anne zei

Ook ik kan je niet helpen ook al staan er hier thuis 5 Macs. Succes gewenst en ik blijf je blog volgen. Ontzettend leuk

Helmi zei

Vervelend, helaas kan ik je ook niet helpen. Heel veel succes met het zoeken naar een oplossing.