donderdag 10 mei 2012

Internet en Telefonie in Spanje . Tante Tuut .

Telefonie in Spanje
We wonen hier nu al een tijdje in het zuiden van Spanje en mijn man heeft het één en ander al eens goed onder de loep genomen wat internet en telefonie in Spanje betreft. Hij is vorig jaar met een blog gestart voor mensen die in Spanje wonen of toch regelmatig voor een langere periode naar Spanje komen en een betaalbare oplossing zoeken. Hij geeft je heel wat tips en informatie over hoe het internet en de telefonie hier in elkaar zit. Het is niet altijd even gemakkelijk om daar als buitenlanden je weg in te vinden, maar mijn man heeft het toch al altijd voor elkaar gekregen om het beste tarief met de snelste verbinding te krijgen.


Telefonie in Spanje
Er zijn zoveel opties voor je vaste telefoon, je mobiele telefoon en internetverbinding dat je door het bos soms de bomen niet meer ziet. Daarom heeft Wim op zijn blog Telecom in Spanje eens alles duidelijk uitgelegd in het Nederlands want de uitleg van de operators is meestal in het Spaans en soms een enkele keer ook in het Engels. Maar het zit hem vooral in die kleine lettertjes met voorwaarden, indien je daar over leest of niet goed begrijpt, kunnen die achteraf nogal eens zwaar tegenvallen.
Telefonie in Spanje

Wie dus een beetje uitkijkt kan tot de helft soms besparen en dat is op jaarbasis toch al gauw rond de 250 euro. Dus het loont echt de moeite om af en toe eens de blog van Telecom in Spanje te gaan bezoeken. Mocht je vragen hebben hieromtrent dan mag je ons natuurlijk altijd contacteren.
Tot later en hou de aanbiedingen en kortingen in de gaten!

3 opmerkingen:

Hilde zei

in juli trekken we voor onze vakantie 2 weken met de caravan naar Andorra én Spanje! heerlijk gaan stappen in de bergen, én natuurlijk ook wat bezoekjes aan leuke stadjes erbij nemen! de laptop gaat mee, naar Spanje/Andorra zal het de eerste keer zijn. hopelijk hebben ze internet/wifi op de campings, heb er tijdens vroegere niet zo op gelet. heb je tips i.v.m. internet op campings, altijd welkom! cariños, Hilde

Tante Tuut zei

Leuk Hilde! Lekker gaan wandelen in bergen. Normaal gezien zijn de meeste grote campings nu allemaal voorzien van internet hoor, alleen de kleinere misschien niet en wanneer je te diep in de bergen zit ook niet denk ik. Veel voorbereidingsplezier alvast!
Cariños de Trudis

Hilde zei

gracias Trudis!