woensdag 1 mei 2013

Lekker en gezond eten afhalen bij Thuisafgehaald

Thuisafgehaald
Onlangs heb ik nog een tante ontdekt, namelijk Tante Marie die ook heel graag en lekker kookt. Doordat ze niet alles zelf op kan eten heeft ze zich opgegeven bij "Thuisafgehaald". Thuisafgehaald is er in België, Nederland, Frankrijk, Italië, Duitsland, Oostenrijk en Engeland en je kan je gratis registreren. Thuisafgehaald organiseert ook buurtactiviteiten waar je kennis kunt maken met de plaatselijke specialiteiten.

Op de FB pagina van Tante Marie kan je een overzicht vinden van wat deze lieve Tante allemaal aanbiedt op thuisafgehaald en ook af en toe verwent ze jullie met een lekker recept!
Hier alvast een voorproefje van één van haar recepten om van te watertanden!
Lekker met champignons, knoflook, ui spinazie en fetakaas gevulde zelfgemaakte speltpannenkoekrolletjes uit de oven, afgewerkt met stukjes tomaat en parmezaan
Het recept vind je op haar blog
Maar wat is "Thuisafgehaald" nu eigenlijk?

  • Thuisafgehaald is een kooksite waar je veel mensen ontmoet die lekker en graag koken.
  • Je kunt er zelf je eigen kooksels en baksels delen met anderen.
  • En heb je geen tijd, maar wil je toch een volwaardige maaltijd, dan kan je altijd bij "Thuisafgehaald" terecht om te kiezen uit tal van lekkers uit je buurt aan een zeer redelijke prijs.

Ik vind Thuisafgehaald een fantastisch initiatief! Je weet zeker dat je een lekkere maaltijd hebt en bovendien brengt het mensen terug dichter bij elkaar. Hoe het precies werkt kun je hier lezen voor Nederland en hier voor België.

Veel Kook- en Proefplezier!

Geen opmerkingen: