zaterdag 12 september 2015

Afscheid van Facebook en Twitter tegen eind september 2015

Ja, je leest het goed, ik ga afscheid nemen van Facebook en twitter tegen eind september 2015. De laatste maanden heb ik me helemaal al weinig op deze sociale media getoond en ik moet zeggen dat dit me enorm beviel. Het was leuk voor zo lang het duurde en ik heb fantastische mensen ontmoet waar ik heel blij om ben. Maar het laatste jaar kan ik er mij niet meer in vinden en ik wil er ook geen tijd meer in investeren.

Op mijn blog en youtube kanaal daarentegen zal ik wel nog blijven schrijven en filmpjes maken, al is dat nu ook al lang geleden. Ik blijf dit toch het liefste doen en daar beleef ikzelf plezier aan!

Dus, we gaan lekker verder met ons leventje en hebben heel wat nieuwe plannen in het vooruitzicht. Misschien tot later, misschien tot nooit meer.... ik stuur jullie allemaal een dikke knuffel en prachtige dromen....
Liefs

4 opmerkingen:

Janny de Roo zei

Ik had je al gemist Trudis en zal je ook blijven missen als je besluit ook niet meer te bloggen....! Maar soms gaan dingen nu eenmaal zoals ze gaan.....! Liefs, Janny

inge zei

ja, soms andere prioriteiten, nu ik een textielblogje ga beginnen , zal ik er weer wat meer tijd azn besteden ... succes op je pad !

Trudis Bauwens zei

@Janny de Roo wij zien elkaar zeker en vast terug op blogger ;-), ik zou je mooie creaties niet kunnen missen!

@Inge laat me zeker iets weten via mijn blog als je met je textielblogje begint!

Patty Biermans zei

ook ik wens je een heel veel goede dingen toe en zoals je zegt misschien tot ooit of nooit.
dikke knufzzz....peebee