Notenpesto |
Ingredienten voor de Noten Pesto
- 40 gram bladpeterselie of koriander of gemengd
- 2 tenen knoflook
- 175 ml olijfolie extra virgen
- 70 gram gemengde noten (hazelnoten, walnoten, amandelnoten...)
- 40 gram vers gemalen Pecorino of Parmesaanse kaas
- Snij de bladpeterselie of koriander heel fijn.
- De look kan je door de pers halen of ook heel fijn snijden.
- Hak de gemengde noten fijn.
- Doe nu alles samen met de extra virgen olijf olie, de Pecorino of Parmesaanse kaas, het zout en de versgemalen zwarte peper in een vijzel, plet alles goed fijn en roer alles goed onder elkaar. Je kunt natuurlijk ook altijd een mixer gebruiken.
Heerlijk smullen maar van die notenpesto!
Gerelateerde berichten :
Rode en groene pesto
Zelfgemaakte gnocchi van aardappelen met notenpesto
Gerelateerde berichten :
Rode en groene pesto
Zelfgemaakte gnocchi van aardappelen met notenpesto
2 opmerkingen:
Mmmm, ik heb het recept gepind, voor later als de walnotenboom weer zijn vruchten laat vallen!
Groetjes,
Karin
Ik zat trouwens net nog op je blog om je voddenkleed te pinnen. :))
mmmm kan niet slecht zijn hé !
Een reactie posten