vrijdag 6 mei 2011

Manga Festival in Jerez de la Frontera (Spanje)


Afgelopen zondag is Carmela (dochter) samen met Jimmy en Wim naar het Manga Festival in Jerez de la Frontera (Spanje) geweest. Dit Manga Festival is het belangrijkste in Andalusië en trekt de laatste jaren meer dan 30.000 bezoekers.


Al maanden op voorhand was ze in de weer met wat ze toch aan zou trekken. Ze heeft uiteindelijk gekozen voor een Victoria Frances-achtige look en heeft zich kostelijk geamuseerd. Er was een hoog gehalte "Lord of the Rings" en "Tim Burten" aanwezig.


En Wim is helemaal door het Japans virus bezeten en wil zelfs Japans gaan studeren. Hij liet mijn naam "Trudis" in Japanse kalligrafie omtoveren. Mooi, maar het lijkt me toch niet makkelijk!


Prettig weekend allemaal!

3 opmerkingen:

Patty Biermans zei

Wat moet dat heerljk zijn geweest om mee te maken! Geweldig,...en je naam in japans, wat een lange naam :D..,heel mooi. knufzz...Peebee

Hilde zei

leuk dat dochter Carmela zich helemaal heeft kunnen inleven op het Manga festivalin het door haar gekozen personnage! En zo te zien heeft papa Wim zich blijkbaar ook kostelijk geamuseerd!!! Japans studeren... je moet er moed voor hebben. ik vind Spaans al moeilijk genoeg! prettig weekend (is het al wat beter weer in Spanje nu?), cariños, hilde

vilterietje zei

wat een leuk idee: een japanse trudis! heeft ie jou alvast omgeturned:)