zaterdag 26 november 2011

Winnaars Give Away 1jaar Tante Tuut

Hier zijn we dan terug met de prijzenpot. Blij dat we een aantal cd's en dvd voor een Give Away kunnen wegschenken die we nog in stock hebben van ons winkeltje. Toen we verhuisden merkten we op dat we er eigenlijk nog meer hadden dan we dachten en daar kunnen we beter iemand anders gelukkig mee maken nietwaar. En het éénjarig bestaan van Tante Tuut is daar dan ook een goede aanleiding voor. En Cri-cri ik heb je ook terug in de doos gestopt of je nu al een give away gewonnen hebt of niet, dat is alweer zo lang geleden.

Ik heb alle namen op papiertjes geschreven en dubbelgevouwen, die zitten al in de trommeldoos en de onschuldige hand van mijn man trekt nu de prijzen.
  • Als eerste komt uit de bus TINTEL  en ik weet dat je graag de cd zou hebben uit de kindercollectie, dus die is voor jou. Niet alleen je kinderen zullen er plezier aan beleven, ook voor volwassenen is het aangenaam om naar de rijke traditionele liedjes te luisteren uit Ierland, Schotland of Canada.
  • De tweede cd gaat naar CRI-CRI en op de klanken van de sitar van Ravi Shankar kan je je lekker ontspannen, ik gebruik de cd heel dikwijls om te mediteren, hij helpt me ook om creatief te zijn.
  • De dvd "Viva España" gaat als laatste naar PATTY BIERMANS met prachtige beelden uit de regio van Toledo, Cordoba, La Mancha... Het is een onvergetelijke reis naar een prachtig land die vele grote componisten inspireerden bij het componeren van hun muziek.
Het is jullie van harte gegund en ik hoop dat jullie er veel plezier aan beleven. Ook voor al diegenen die hebben gereageerd op de Give Away, "DANKJEWEL"!
Jullie kunnen mij jullie adres doorgeven via mijn email tantetuut<apenstaartje>gmail<punt>com. Ik schrijf mijn email adres niet voluit en dit om spam te voorkomen. Volgende week gaat alles op de bus en met een beetje geluk komt de post binnen een weekje in Nederland en Belgie terecht.

Ik wens jullie allen een hartverwarmende zaterdag toe!
Namaste
Tante Tuut

7 opmerkingen:

Bietje zei

Alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie prijzen. Tante Tuut, gave give-away.

Patty Biermans zei

OOOOOhhhh, wat ben ik hier SUPER blij mee!! Kan niet wachten tot hij in de bus valt. HARTSTIKKE bedankt voor deze leuke give away! knufzz...peebee

Hilde zei

alle winnaars van harte gefeliciteerd met jullie muzikale giveaway, dat wordt genieten! hartelijke groet, hilde

Tintel zei

Super, hier zijn we echt blij mee. Ons adres volgt nog en we kijken uit naar het pakje in de brievenbus. BEDANKT!

ver-greetmenietje zei

Iedereen van harte gefeliciteerd!
liefs

vilterietje zei

alle winnar een dikke proficiat, maar vooral patty, want die gun ik het zoooooooooooooooo!
fijn weekend, vilterietje

cri-cri zei

tante tuut , ik kan mijn blijschap niet op ...wat ga ik genieten van dit kadootje ...sjonge wij moeten elkaar echt eens ontmoeten !! yoepie !! dikke knuffel he ... ;-))