donderdag 7 november 2013

Twee vechtende stieren tijdens wandeling in El Torcal (Spanje)

"El Torcal" La Joya
Afgelopen zaterdag zijn we nog eens naar "El Torcal" (Spanje) geweest om te gaan wandelen. Maar wat een helse drukte was het aan het beginpunt door het verlengde weekend, hier hadden we niet op gerekend want we waren het helemaal vergeten hoe het vorig jaar was. De bareel was al naar beneden en we konden dus niet meer naar boven tot aan het bezoekersmuseum. Na wat overleg met onze vrienden besloten we om langs de achterkant van "El Torcal" te gaan, via La Joya en daar dan te gaan wandelen.

El Torcal
Wat we daar vonden was een oase aan rust, koeien en stieren. Dus begonnen we aan onze klim naar boven. Met een goed humeur, wat leuke liedjes, kinderen die vrolijk op en af de rotsen klimden en leuk gezelschap is het toch nog een aangename wandelnamiddag geworden.

Op het einde zagen we nog twee vechtende stieren in "El Torcal" (zuid spanje), nu ben ik daar niet zo tuk op als ze maar op een paar meter van je vandaan aan een woordenwisseling toe zijn, of liever gezegd hoornwisseling. Nu ja, ik ben dan ook geen Spaanse hé.

2 opmerkingen:

Patty Biermans zei

Kijk, dat vinden wij hier in ons brabantse land niet!! Wij hebben wel "wilde" koeien op de hei maar die liggen meestal alleen maar in de weg! :)). knufzz....peebee

Hilde zei

het lijkt me daar nog een hele klim over die rotsen. fijn dat jullie toch nog een rustige wandelplek gevonden hebben.
groetjes, Hilde
http://stapjesonderweg.blogspot.be/