woensdag 8 december 2010

Muziekdag + Give Away

 Vanaf nu zal woensdag de muziekdag zijn op mijn blogje. En om dit te vieren geef ik een give away van twee kerst cd's. In februari is ons muziekwinkeltje dichtgegaan en ik heb nog enkele cd's van het label Putumayo die ik graag wegschenk aan jullie. Dus al wie reageert op deze blogpost komt in aanmerking en de gelukkige zal zaterdag 11 december bekend gemaakt worden.

Hoe zal deze Woensdag Muziekdag in zijn werk gaan?
Wel we (mijn man of ik) bespreken een Spaanse artiest of groep. Er zal ook iedere keer een link bijzitten naar het nummer dat wordt besproken, zo kunnen jullie meegenieten van de vele verschillende Spaanse muziekgenres. Want Spaanse muziek is heus niet alleen flamenco alhoewel deze invloed in vele stijlen terug te vinden is zoals in de flamenco-chill en zelfs de hip hop.

De eerstvolgende Spaanse groep hebben we in 2005 of 2006 nog gezien in de Handelbeurs in Gent (België). Ondertussen heeft de groep zowat gans de wereld afgereisd en staat hij nog steeds bovenaan op mijn verlanglijstje. Wie is het? Dat zien jullie op de volgende Woensdag Muziekdag :-)

En nu schrijven die commentaren, want ik wil zaterdag twee mensen gelukkig maken met een CD.

Muziekale groeten van Tante Tuut en Nonkel Wim
Tengooooo... y lo que tengo lo mantengo a base de amor y fe......


8 opmerkingen:

Cash en Els zei

't Wordt hier steeds gezelliger, koken en nu weer muziek. Echt leuk hoor Trudis. Enne die kerstcd's ik hou wel van een lekker moppie onder de boom.

Groetjes en fijne dag, Els

sillie zei

ik ken deze muziek nog helemala niet ik zal eens kijken of er een filmpje op youtube van is want je makat em naturlijk wle nieuwsgierig :-)

vilterietje zei

je blog wordt met de dag leuker! heb net de groep gegoogled: lekker melodietje.
ik vertrouw helemaal op jullie smaak qua muziek en wil graag meedoen aan de give away!
lieve groeten tot.....riet

Leila zei

Ik ben fan van de putamayo cd's maar deze heb ik nog niet dus ik doe graag mee.
Ook ben ik heel niewsgierig naar de spaanse groep die jullie volgende week gaan bespreken dus ik kom zeker terug een kijkje nemen.
Groetjes, Leila

carmen de uustakker zei

Hallo,

Ik gebruik de putamayo cd's in mijn dansatelier en ook mijn kinderen zijn fan, ze leerden de cd's kennen via een familielid.
De invloed weerspiegeld in hip hop wil ik wel es bespreken in mijn muziekatelier,

Groetjes,Carmen

Saartje Kraal zei

Leuke blog heb je! Ik volg je alle dagen!
Graag doe ik mee aan je give away!
Groetjes, Saartje

Hilde zei

een tijdje niet meer geblogt omwille van andere bezigheden (o.m. reisverslag gemaakt voor de 'wegwijzer reisinfo' site). Zelf heb ik op mijn blog ook reeds enkele liedjes gepost die ik erg mooi vind, en ik plan dat ook af en toe te blijven doen. Ik ben erg fan van Spaanse liedjes (ben dol op Hijo de la luna van Mecano)! Ben erg benieuwd naar de besprekingen van Spaanse muziek die je vanaf nu op woensdag zal plaatsen, leuk ideetje.
Graag teken ik in voor jouw 'give away' actie. Muchos saludos, Hilde

zsazsazsu zei

een onontgonnen wereld voor mij... dus laat maar komen, ik zet alvast mijn luidsprekers op.
Spijtig dat ik de geuren nog niet kan downloaden van de lekkere dingen die je maakt !