maandag 4 april 2011

Leuk vakantiehuisje in Montejaque (Zuid-Spanje)!

Het wordt stilletjesaan april en meer en meer mensen beginnen te denken aan hun reisje voor de zomer-vakantie-maanden. En wat is er heerlijk om van te genieten tijdens de zomer? De zon natuurlijk! En ik moet zeggen die is hier steeds aanwezig hoor.
Ik wil jullie het vakantiehuisje voorstellen van mijn vriendin Jos Bekker. Het is gelegen in het pitoreske witte dorpje Montejaque dat onder andere bekend is voor zijn vele wandelroutes. Heerlijk om er helemaal tot rust te komen en slechts op 15 minuten (auto) van Ronda en tal van andere bezienswaardigheden. Het is ook ideaal wanneer je eens wilt ondergedompeld worden in het Zuiderse dorpsgebeuren en je kunt er heerlijk eten in de vele restaurantjes en tapabars.
Nog meer prachtige foto's en beschrijvingen vind je op hun website Casa Canta en vertel het vooral aan iedereen die richting Andalusië wilt komen.

¡Hasta pronto!

12 opmerkingen:

cri-cri zei

heel leuk idee...deze zomer ga ik in het huisje van mijn vriendin in Amletta en dan later een vriendin in Portugal opzoeken...maar ik hou het in gedachten voor volgend jaar...wil al lang eens Andalusie zien ...

zsazsazsu zei

Ik boekte al iets gelijkaardigs in de Provence, maar wie weet ...ooit als we het daar beu geraken dat we eens wat verder komen.
Bedankt voor de tip !

Patty Biermans zei

Het ziet er geweldig uit en ik weet zeker dat het er heerlijk vertoeven is! Zal het hier eens in de groep gooien. Je weet maar nooit! Knufzz...Peebee

vilterietje zei

ziet er patent uit:) zelf gaan we altijd met de camper op vakantie en altijd naar schotland. als we al eens over frankrijk, italie en spanje mijmeren, gaat de tocht uiteindelijk toch weer naar schotland. na 40 jaar nog mooi:)

De Merle zei

Dat ziet er leuk uit!
En een beetje reclame maken voor je vriendin is nooit weg natuurlijk, wie weet?
Wij zijn echte Frankrijkgangers en hebben net geboekt. (doen we anders niet zo vroeg, maar vorig jaar is het nogal op een fiasco uitgelopen..)
Groetjes en fijne week!
Karin

Cristobaldo zei

Hm, ziet er leuk uit, maar euh... 'Montejaque'...? Krijg je daar dan wel genoeg te eten?

Janny zei

Ik heb hem in ieder geval maar opgeslagen, je weet maar nooit....! Bedankt !
Janny

Linda zei

Goede tip! Ik hem 'm opgeslagen. Voor deze zomer zijn we al voorzien, maar wie weet volgend jaar. Het ziet er prachtig uit!

brigitte.bauwens3 zei

Dit ziet er heel lief en leuk uit. Ik heb dit alvast opgeslagen. Misschien ook iets voor Inge en Fré .(Heb jij je bericht gekregen ivm dat freezerpapier ?) (Op fabo)

Michaja zei

Oh ziet er mooi uit zeg! Maar hopelijk gaan ijdit jaar wer naar Griekenland. We zijn volop bezig met het uitzoeken van leuke plekjes!

carmencita zei

I will keep it in mind!

Vakantiehuisje zei

Dat is inderdaad een heel leuk huisje. Ben laatst die richting op geweest en wat een schitterende natuur, ook het weer is er ideaal.

Mvg,

Erik de Vries