woensdag 28 september 2011

Hallo iedereen, ik ben er weer!

De lente- en zomerstop is voorbijgevlogen en er is heel wat gebeurd in de afgelopen maanden. Zo zijn we verhuisd naar Antequera, iets meer dan een uurtje rijden met de auto van Ronda. Wat een organisatie! Deze verhuis heeft me maanden zoet gehouden, kasten uitkuisen, hier en daar nog een likje verf en spulletjes die ik niet gebruikte heb ik aan goede doelen geschonken. We wonen hier nu een maand en beginnen zo stilletjes aan onze draai te vinden in en rond het huis. Ik heb aangevoeld dat ik geen 3x7 meer ben ;-)) en het een beetje kalmer aan moet doen.
Er zal ook het één en ander veranderen hier op mijn blogje, zo zullen al mijn recepten naar een aparte blog verhuizen en ik heb ook een blog met mijn tuin in potten. Want nu ik meer patioruimte heb en de temperaturen in de winter hier toch ietsje milder zijn wil ik zoveel mogelijk groenten, kruiden en bloemen in potten kweken en dan nog het liefst zelf gezaaid. Ook mijn creatieve kant met textiel krijgt een aparte plaats. Maar meer hierover later.

Hehe, leuk om terug te zijn en van mijn potje koffie te genieten ;-) Zo en nu ga ik jullie eens een bezoekje brengen.

Lieve groet van Tante Tuut

7 opmerkingen:

cri-cri zei

joepie !! ik was gisteren nog even gaan kijken of je er nog niet was... hoop dat je je fijn voelt in je nieuwe stekkie en natuurlijk zeer benieud naar alles !

zohra zei

Amaai ben stiekem een beetje jaloers, prachtige omgeving, hopelijk went het snel

Cash en Els zei

Welkom terug in blogland!! Niks rustig aan doen dus maar werken geblazen. Een verhuizing is altijd heel veel werk. Veel plezier en geluk op jullie nieuwe stek, ziet er trouwens prachtig uit ;O))

vilterietje zei

poeh, wat ben ik blij dat je weer terug bent, heb je zó gemist!! ben benieuwd naar je nieuwe woonomgeving.
je laat al je blogadresjes toch wel achter op dit blogje? liefs, riet:)

Patty Biermans zei

Wat heerlijk dat je weer terug bent! Ik heb je verhalen en recepten en muzikale voorstellen hééél erg gemist. Ik kijk uit naar al je blogjes. Hele dikke knufz.....peebee

De Merle zei

Wat leuk om weer iets van je te horen!
Die verhuizing...zat dat al lang in de planning, of heb ik iets gemist? :)
Groetjes en tot blogs,
Karin

Jan Van Beneden zei

Fijn dat je er weer bent !