dinsdag 25 oktober 2011

Terug in Spanje !Olé!

Heerlijke Belgische frietjes
De jaarlijkse familievakantie in België zit er terug op. Het was leuk maar koud, vooral de eerste vier dagen heb ik daar enorm veel last van. Ik heb de grijze wolken en de regen meegenomen naar Spanje want het regent hier al het gehele weekend, hopelijk schijnt het zonnetje nu bij jullie in het noorden.

Wat heb ik allemaal meegebracht uit België? Ik moet eerst zeggen wanneer ik vertrek dan zit mijn reistas vol cadeautjes, ik zeg dan tegen de kleine mannen dat de Sint langskomt, die vinden het natuurlijk altijd leuk wanneer tante Tuut uit Spanje  met vakantie komt. Dus wanneer die cadeautjes rondgedeeld zijn heb ik terug plaats om van alles terug mee te nemen. Wat er dit jaar op mijn verlanglijstje stond was in de eerste plaats mijn keukenklok (ik heb namelijk nog enkele spullen bij mij moeder waar ik aan gehecht ben en die ik niet kan wegdoen), veel plantenstekjes en zaad van bij ons ma en zus, kindjesssuiker en kandijsuiker, Drum tabak voor ons Carmela haar lief, de lange lederen jas van mijn moeder want die vindt Carmela zo wijs en eigenlijk ik ook, een Knippie naaimagazine en nog enkele regalitos die ik kocht voor Wim en Carmela, plus de vele leuke geschenkjes die ik van iedereen kreeg. Het is aan de incheckbalie dan altijd spannend om niet boven mijn gewicht uit te komen. Dit jaar had ik net 20 kg, dus ik had geluk en moest deze keer niet bijbetalen.
Het mooie Krekengebied

Veertien dagen vakantie gaan vlug voorbij, ik ben dan weken op voorhand aan het plannen bij wie ik allemaal kan langsgaan en zou nog eens veertien dagen nodig hebben om iedereen te zien die ik wil zien. Ik kan alleen Spanje niet langer meer missen dan twee weekjes, mijn vrienden en familie wonen in België maar mijn hart ligt hier bij de bergen en die heerlijke warmte.

Bedankt iedereen en tot de volgende vakantie!

6 opmerkingen:

Miek zei

Dit is een fijn bericht. Mooie foto's . En heel eerlijk! Vandaag regent het hier ook!
Fijne dag , Miek

zsazsazsu zei

Je hebt blijkbaar een fijne tijd gehad ! En nu maar genieten van 't zonnetjes hé. Hier spoelen we vandaag gewoon weg ;-)

Patty Biermans zei

moet een fijn gevoel zijn dat je naar de plek kunt waar je hart ligt! knufzz..peebee

Hilde zei

je hebt duidelijk genoten van jouw 2 weekjes: jouw familie teruggezien, veel cadeautjes uitgedeeld, leuke spulletjes terug meegenomen naar jouw nieuwe thuisland, veel kuffels gegeven en gekregen, veel kunnen vertellen 'op de koffie' bij vrienden en familie... Maar ik begrijp dat jouw hart in Spanje ligt en dat je ook heel graag 'huiswaarts' keert, bij jouw gezinnetje, in jullie nieuwe heerlijke stek! lieve groetjes, Hilde

Janny de Roo zei

Zo gauw je zegt: ik wil weer naar huis (en je bedoelt Spanje), dan ben je op je plek in Spanje.....! Mijn schoonzus zei zoiets ook al na een jaar...! Tja de kou.....eigenlijk heb ik er nu al genoeg van en er gaat nog een winter komen !

Helmi zei

Je hebt het zeker goed gehad in België. Die frietjes zien er heerlijk uit, maar paella is ook niet slecht. Een jaar vliegt voorbij, voor je het weet vlieg jezelf weer!