vrijdag 4 november 2011

Kleurrijke Sierkussens . Tante Tuut .

Kleurrijke Sierkussens
Het 2de puntje van mijn lijstje kan ik afstrepen, mijn kleurrijke sierkussens zijn eindelijk af en worden al goed in gebruik genomen, vooral onze Pantoufle vind ze lekker warm en knus. Het is gewoon heerlijk om s'avonds lekker lui en vooral zacht op de bank te hangen :-) Alleen mannen vinden kussens maar niks, want waarvoor dienen die dingen toch.

De stofjes die ik gebruikte heb ik allemaal gekregen of zijn van overschotten van vorige projecten. Het rode-oranje goudkussentje is gemaakt van zijden lapjes die ik in reepjes heb gescheurd. Daarna heb ik die al overlappend aan elkaar gestikt en met de vrije borduursteek nog een leuk motief op gestikt. Als ondergrond heb ik een lapje vliesdoek gebruikt om de tere zijde te verstevigen. Leuk hé!

Op 19 november bestaat mijn blogje 1 jaar! Hou het in de gaten want ik doe een give away op die dag! Dus noteer deze dag alvast in je agenda!
Hasta Pronto! Tante Tuut

3 opmerkingen:

Hilde zei

waaaw, flink bezig geweest, de kussens zijn heel fleurig geworden. ik hou van kussens in de zetel!
Goshie, jouw blog bestaat nu reeds bijna 1 jaar, wat gaat de tijd snel. Ik moet absoluut ook eens kijken wanneer de mijne 1 jaar bestaat, want ook ik wil dan een give away houden! Hasta luego! Hilde

Hilde zei

ik ben eens gaan kijken en ik zit er al over!!!!!! Begon met mijn blog blijkbaar in september 2010! Hoogdringend moet ik dit vieren met een give away dus. Zal me er in het weekend eens aanzetten. Cariños, Hilde ;-)))

vilterietje zei

leuke gezellige kussens tante tuut! de mannen hier genieten wél van de kussens, natuurlijk ik zelf ook, maar eerlijk gezegd, ik koop de omslagen, ben te lui om ze te maken:)
fijn weekend en de 19e staat genoteerd!!!!