donderdag 22 december 2011

De Spaanse Kerstloterij . Tante Tuut .

Het is weer zover, deze morgen is de Spaanse kerstloterij van start gegaan "El Gordo de Navidad". Voor de gezelligheid zetten we hier dan de t.v. eens aan want het is toch een heel speciaal gebeuren hoor. Je ziet natuurlijk niet alle dagen een loterij waarvan de nummers al zingend bekend worden gemaakt.
Hoe zo een loterij in zijn werk gaat kan je hier lezen. (artikel van mijn man)

Overgelukkige mensen die winnen, cava die wordt uitgeschonken, het is Fiesta !Olé! En diegenen die niet winnen vandaag doen zeker en vast terug mee het volgende jaar. Wij waren, net zoals vorig jaar, te laat om nog een ticket te kopen. Ja, het zit bij ons niet echt in ons bloed al die loterijen, maar we leven wel enorm met de Spanjaarden mee!

!Suerte a todos!

5 opmerkingen:

zsazsazsu zei

Dit evenement heeft hier gisteren zelfs het nieuws gehaald. Ik herinner mij die loterijkotjes nog in Madrid, snapte maar niet dat mensen ervoor in de rij wilden gaan staan.
Hopelijk heb je er eentje gekocht en heb je
geluk !

Hilde zei

Heel speciaal, zo'n zingende lottotrekking, grappig zelfs! doet me eraan denken dat het er bij ons zaterdag ook een 'jackpot' te winnen valt op de lotto. ik ga zeker eens meespelen...., als ik het niet vergeet!

cri-cri zei

is een kansje wagen waard en je weet maar nooit ... ik denk wel eens wat een hoop ellende je zou kunnen verhelpen als je de grote pot wint ...

Patty Biermans zei

Wij nemen elk jaar een eindejaarslot! Van het geld dat we elk jaar winnen kopen we voor elk kind een huis, voor onszelf natuurlijk ook en de rest verdelen we. Leuk is dat, geld uitgeven wat je nog niet hebt en dromen..... Heerijk! knufzz..peebee

De Merle zei

Jaaa, ik zag gisteravond op tv dat de prijs erg goed terecht is gekomen. Super!

Hartelijke kerstgroetjes,
Karin