dinsdag 11 januari 2011

Mijn vilten agenda cover van 2011

Ik kon het niet over mijn hart krijgen om een andere agenda cover te maken voor 2011. Mijn vilten covertje van vorig jaar ligt zo lekker in de hand dat ik hem nog maar een jaartje verder gebruik. Volgend jaar doe ik er dan misschien iets anders mee. Ik had ook heel veel bestellingen voor "Los Reyes" - De Drie Koningen waarvan je hier ook een paar foto's ziet.


Er zijn heel wat mensen die hun agenda zelf hebben gemaakt. Eén van mijn favorieten is van Vermiljoen, ze is er in september al aan begonnen en ik moet zeggen, het resultaat is prachtig!

Geniet van jullie dag en maak er iets leuks van!
Groetjes van Tante Tuut

8 opmerkingen:

zsazsazsu zei

Heel mooi ... uiteraard ! En idd die van Vermiljoen is de moeite, amai daar zit veel werk in.

vilterietje zei

inderdaad, ik zou ook geen nieuwe nemen, hij is zo mooi en niet versleten. we leven toch al in zo'n wegwerpmaatschappij. die vermiljoen is adembenemend. ik zal het onthouden voor volgend jaar.
lieve groet en tot....riet

Atelier de Vier Jaargetijden zei

Je agenda omslag is nog zo mooi, zonde om weg te doen !
Groet Thea

mevrouw Duck zei

Ik vind hem erg mooi. Waarom een nieuwe?

fleurfatale zei

zeer mooi, die cover!! mijn favoriete kleur!

carmen de uustakker zei

Als je hem beu bent, dit jaar word ik 40, hint hint, dit jaar heb ik een leuk van de Hema (niet zo kunstig als de jouwe uiteraard), zal es fotootje sturen.

kus

cri-cri zei

een heeeeel mooie cover en ik hou van de kleurcombo... en die van vermiljoen is idd prachtig...alleen denk ik september meestal nog niet aan een agenda voor het jaar nadien...in het hier en nu leven heeft zo oo zijn nadeeltjes ;-)

Jan Van Beneden zei

PRACHTIGE KLEUREN !!!