dinsdag 22 februari 2011

Reiki avond

Elke maandagavond gaan we naar onze vaste Reiki avond. Maar gisteren was het wel heel speciaal! Er was enorm veel energie aanwezig. We waren met 17 waaronder 3 reikimeesters, 1ste (waaronder ik) en 2de initiatie en beginnelingen.

hart wolk boven de Serranía

We beginnen onze Reiki avond met een meditatie, deze keer onder begeleiding van reiki meester Willy, die tevens één van de beste Yoga leraren is in Ronda. Daarna geven we elkaar de hand en laten we de energie doorgaan en sturen die de wereld in. Als laatste wordt er reiki gegeven. Ikzelf gaf reiki aan Salva, een goede vriend van ons en daarna mocht ik reiki ontvangen van Willy. Ik heb alle kleuren van de regenboog gezien en voelde me daarna als vernieuwd!

Maar het allerbelangrijkste is, dat Conchi haar huis en haar hart openzet voor iedereen die wil komen op deze Reiki avond en dat ze dat allemaal gratis doet. !Gracias Conchi eres una mujer con mucho corazón!

Ik wens jullie allemaal een week met heel veel liefde toe!
Groetjes van Tante Tuut

8 opmerkingen:

Mandy zei

Lekker he als er zoveel energie stroomt! Ik was gisteravond naar ademmeditatie en bij mij stroomt het ook allemaal weer goed door, ik voel me heerlijk energiek!

Ik wens je een fijne dag, groetjes Mandy

Hilde zei

Reiki, ik had er weeral nog nooit over gehoord. Ben dan een beetje gaan 'googlen' en zo een stukje wijzer geworden. Als ik het goed begrepen heb krijg je een soort massage en voel je je erna als herboren... fantastisch toch nietwaar!!! Geniet er maar van hoor!
Dit vond ik op internet over Reiki: "Reiki is een oude heelkunst. Reeds in 2500 jaar oude Sanskriet-teksten werd er over gesproken. In 1922 werd het herontdekt door de monnik, dr. Mikao Usui. Het woord Reiki betekent "Universele levensenergie".
In de Reiki methode volgens dr. Usui geef je deze universele levensenergie door aan je eigen lichaam of aan anderen via handoplegging. De persoon die de handen oplegt is dus kanaal voor deze universele levensenergie. Dat wil zeggen dat de energie door hem/haar heen stroomt. Hij/zij geeft niet de eigen energie weg.
Deze universele levensenergie zal een invloed hebben op het fysieke lichaam, maar ook op emotioneel, mentaal en spiritueel gebied werkt Reiki transformerend/genezend. Reiki werkt dus evengoed bij stress en spanningen als bij pijnlijke spieren of een verkoudheid."

zsazsazsu zei

zo ik ook weer ne keer moeten doen, medidatie, yoga en vooral mindfull leven ! Thanks for the reminder :-)

Patty Biermans zei

Bedankt voor al je liefde en je krijgt van mij net zoveel terug voor jou. Knufz...Peebee

Tante Tuut zei

@Hilde, helemaal juist Hilde!

vilterietje zei

helemaal nieuw, dat voel ik me ook als mijn overbuurvrouw reiki geeft. we wisselen elkaar af, de ene keer geef ik haar reiki, de andere keer omgekeerd.
veel universele energie en liefde voor voor jou ook:)

cri-cri zei

heerlijk he reiki, jaren deden we open avonden, maar het was een eind weg ...ik geef nog af en toe sessies aan vrienden en zelf krijg ik af en toe een cranio sessie...als de zuivere energie maar blijft stromen ;-)..is fijn te horen dat er overal mensen mee bezig zijn, soms denk ik wel eens als ik zou verhuizen zou ik die dingen dan nog hebben ?

Michaja zei

Een vriendin van heeft een eerste reike certificaat gehaald en mag dus reiki bij iemand doen. Maar ze durft het nog niet echt aan. Ga er toch nog maar eens over beginnen. Ze moet toch oefenen :)