woensdag 2 november 2011

Halloween and the day after!

Zoals elk jaar met Halloween is ons dochter terug gaan feesten met haar vrienden, maar nu voor de eerste keer in Antequera. Weken op voorhand is ze er al mee bezig, wat ze zal aantrekken, hoe ze zich gaat opmaken, enfin ze leeft er helemaal in op! Halloween is voor haar het leukste feest van gans het jaar en dit is al zo sinds ze vier jaar is. We hebben er thuis dan ook altijd iets leuks van gemaakt.

Dit jaar zijn ze na het feest bijna allemaal hier komen slapen, we hebben gelukkig een grote garage onder het huis, dus de auto mocht één nachtje buitenslapen. En de volgende dag heb ik hen verrast met pannekoeken uit het heerlijke kookboek van mijn moeder.  Met nog slaperige oogjes werden de Halloweenpannenkoeken in 1,2,3 verorbert.

Wie in de muzikale Halloween sfeer wil komen kan een kijkje op de blog van mijn man nemen. Halloween monsters te koop is een blogpost dat hij onlangs schreef met tal van leuke muziekfragmenten.
This is Halloween, this is Halloween, Halloween, Halloween....

2 opmerkingen:

vilterietje zei

lijkt me een gezellige boel zo bij die pannekoeken:)

Hilde zei

Zal wel een heerlijk griezelig halloweenfeestje geweest zijn!. En de feestvierders zijn zo maar eventjes superverwend met zo'n ochtendpannenkoekenbakontbijt!!!! Kunnen ze de morning after gezellig starten bij lekkere verse pannenkoeken! ;-)))